Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Business Artm Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
Colorantul intaritor Deco HS este un produs care are rolul de a colora si intari suprafetele de beton amprentat, oferind o înalta rezistenta la frecare. Ofera protectie impotriva razelor infrarosii si UV, prezentand proprietati reductoare de alcalinitate.
Colorantul intaritor trebuie intins pe suprafata betonului crud, formand dupa uscare un strat foarte dur, rezistent. Acesta este disponibil intr-o gama larga de culori intense care are rolul de a imita piatra,lemnul si orice element natural doriti. Echipa noastra supervizata de artisti plastici se straduieste sa gaseasca culorile cele mai apropiate de natural si combinatiile cele mai reusite.

Amestecul este gata preparat, ambalat in saci de 25 kg. Este disponibil intr-o variata paleta de culori (la comanda se pot realiza si culori personalizate).
Materialele pentru beton amprentat Decoartstone sunt unice fiind fabricate din materii prime de cea mai buna calitate: cuart puritate 98%, coloranti import rezistent la UV, rasini si aditivi adecvati climatului din tara noastra.
Din Gura in Gura